REFERENSER

MICHAELA

"Jag är helt fascinerad, vaknade dagen efter UTAN huvudvärk! Vad har du gjort med min kropp... första dagen på 32 dgr. Helt fantastiskt! Ser redan fram emot nästa behandling."

SANNA

"Jag har mycket positiva erfarenheter av behandlingarna och jag har testat gua sha, koppning, kulplåster och akupunktur hos Martin. I åratal hade jag värk här och där men efter bara några gånger började det släppa. Sömnen förbättrades också avsevärt!"

ANDERS

"Nu har jag varit inne o vågade mig på behandlingen (Gua sha) efter mycket övertalande o jag är nog fortfarande chockad, axlen som värkt så fruktansvärt att jag övervägt operation men det behövs inte längre iallafall inte nu helt otroligt värken försvann efter 20 minuter. Stort tack för behandlingen kommer tillbaks med hela kroppen"

MADDE

"Vill verkligen rekommendera Martin.
Jag vet vad jag pratar om prövat mycket. 
Men har aldrig tagit udden på mina besvär som Martin kommit åt".

MARGARETA

"En himmelsvid skillnad. Haft värk sedan 80-talet..."efter 4 behandlingar... (med Gua sha) -en annan människa, gladare till humöret, har inte värk..."

DANIEL

"..han fick min kropp att läka o må mkt mkt bättre. Tennisarmbåge försvann helt bättre cirkulation i axlar o nacke ..varit på många behandlingar o aldrig mått bättre i min kropp som efter en behandling hos Martin Broman".

PERNILLA

"Åt smärtstillande i många år efter att jag blivit sparkad och trampad i ryggen av en häst, tack vare Guasha-behandlingar hos Martin slipper jag det sedan ett par år tillbaka. Provat många olika behandlingar och den här är den enda som har gett ett långvarigt och hållbart resultat. Så glad att slippa smärtan!"

HENNING

"Utan Martin hade jag varit betydligt mer uppe i varv och stressad..

Efter ett par nålar i varje öra och händer + 30 min avslappning vaknar jag upp som en ny människa. Kan inte med ord beskriva hur mycket denna behandling hjälper min vardag. Tack Martin!"

JEANETTE

"Min gubbe och jag har behandlat oss på hos Martin jag för mina axlar/nacke 3 ggr hittills och gubben 2 ggr för snarkning. Redan efter första gången så hade snarkningen i princip försvunnit och gett god nattsömn åt oss bägge. 
Jag märkte idag efter arbetet med hästarnas boxar att dels hade jag en annan kraft i axlarna och inget ont varken under tiden eller efteråt. Ni som bor i Jönköping med omnejd jag kan varmt rekommendera Martin."